Saturday, February 26, 2011

Hotel Seri Malaysia Kangar, Perlis

Hotel Seri Malaysia Kangar will be operated on 14 Mac 2011
Reservation and Inquiry : TEL: +6049771777
Venue : Next to Dewan 2020, Kangar













15 comments:

  1. wow! perlis ada new hotel.. ada swimming pool tak?

    ReplyDelete
  2. Tumpang tanya, untuk booking bilik di hotel sri Malaysia Kangar mcm mana? buka web HSM branch Kangar masih tak jumpa. Jadi macam mana ya? Thanx for your reply :)

    ReplyDelete
  3. Tumpang tanya, untuk booking bilik di hotel sri Malaysia Kangar mcm mana? buka web HSM branch Kangar masih tak jumpa. Jadi macam mana ya? Thanx for your reply :)

    ReplyDelete
  4. Try call this number TEL: +6049771777 or go to their Facebook http://www.facebook.com/pages/Seri-Malaysia-Kangar/179502325420771

    ReplyDelete
  5. If you are interested to know more about Seri Malaysia Kangar, check out their Facebook .There are great food such as Satay Kayang and Nasi Lemak Kukus at Gua Cenderawasih.

    ReplyDelete
  6. berapa kadar harga bilik bagi 1 malam ye? :)

    ReplyDelete
  7. I am not sure now.During promotion, it costs RM100.

    ReplyDelete
  8. Hi BusybeingBossy..

    Disini ada sedikit pembetulan maklumat kepada Guest.

    "Reservation and Inquiry : 04-22997777 = no ini salah
    Reservation and Inquiry : 04-9771777 = no ini betul "

    Harap BusybeingBossy dapat beri perhatian mengenai maklumat ini, agar tidak berlaku ketidaksalahfahaman pada guest..
    Terima Kasih..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Thanks Anonymous.I am flattered!

    ReplyDelete
  11. Nak tny cket..kat Hotel seri Perlis kangar ada Gym takk??

    ReplyDelete
  12. menginap di hotel ni pada hari Jumaat hingga sabtu minggu lepas (10 - 11 June 2011). OK lah service pun ok. Front desk staff pun very friendly and comel. Makanan pun ok

    ReplyDelete
  13. Swimming pool ada, untuk kanak kanak dan dewasa. GYM saya rasa takde. Tapi boleh jogging pagi pagi ditepi sawah padi, sungguh bersih udara

    ReplyDelete
  14. iron n lift ade x

    ReplyDelete
  15. brapa 1 malam???? coz yg nk menginap hmpir 30 org

    ReplyDelete

Take A Peek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...